PRIMA PAGINA Vile
Vila Predelut

Vila Predelut


Vila Predelut este ampalsata la mai putin de un km de Castelul Bran, fiind locul perfect unde va puteti petrece finalul de saptamana departe de oras sau concediul. Vila a fost inaugurata in anul 2008 si este asezata intr-o zona deosebita a localitatii Bran, mai cu seama in satul Predelut. Priveliste pe care o puteti admira de la ferestrele si din curtea pensiunii este este incredibila. Se zaresc Bucegii, dar si a dealul Magura, aflat la distanta mica.


Vila Predelut ofera cazare in sase camere mari, fiecare dintere ele fiind dotata cu pat matrimonial si grup sanitar propriu cu dus.

 

Daca exista cerere, in camere se poate monta un pat suplimentar. Parterul vilei este deosebit de spatios, livingul avand o suprafata de peste 50 de metri patrati. Si sala de mese este foarte spatioasa, iar acesul aici se face in mod gratuit.

 

Pentru petrecareti, punem la dispozitie un gratar in exterior si un foisor cu capacitate de 12 persoane, unde puteti lua masa sau puteti pur si simplu sa va relaxati.

Daca alegeti sa veniti cu autoturismul, puteti sta linistiti, va oferim loc de parcare in interiorul proprietatii pe toate perioada sederii dumneavoastra.

 

Alte utilitati de care va veti bucura la Vila Predelut sunt: TV LCD in toate camerele, centrala termica proprie, access internet, apa calda non-stop, sistem Home Cinema in living, semineu. De asemenea unitatea a fost reamenajata recent, astfel ca mobilierul si decoratiunile sunt deosebit de moderne.

Vila poate fi inchiriata si la cheie!

 

VA ASTEPTAM!